Centering Practitioner

Centering Practitioner, het is een term die nog niet bekend is. Als Centering Practitioner gaan we ervanuit dat alles circulair is en dat alles in verbinding staat met elkaar.

In deze tijd, merken we op dat veel mensen niet meer in verbinding staan met elkaar, zichzelf, hun doelen en dromen,…Eigentijdse ziektebeelden steken de kop op zoals een burn-out.

Als Centering Practitioner wil ik mensen terug voeling geven met hun fysieke lichaam. Dit is de eerste stap om zaken die je wil veranderen in je leven aan te pakken. Aan de hand van je lichaam kijk ik waar er zich blokkades bevinden. Deze weerspiegelen trauma’s, vastzittende patronen en levensthema’s waarmee je kan worstelen.

Ik genees NIET! Wat ik wel doe is mensen begeleiden in hun proces, maar het is uiteindelijk aan de persoon zelf om verandering te weeg te brengen.

Via de site www.centering.be vind je meer informatie.

Ons Aanbod

CONSULT

Tijdens een eerste consult bevraag ik eerst en vooral waarom je naar mij toe bent gekomen. Ik neem een anamnese af. Daarna laat ik jou op de massagetafel liggen om je fysieke lichaam na te gaan. We kijken wat er zich aanbiedt op dat moment. Ik rond af met een gesprek om samen te kijken hoe we verder kunnen gaan.

Duur: 1 uur
Prijs: 30 euro