Nele Therry

Studies En Opleidingen

Over Mij

Ik ben Nele. Ik ben niet ‘iemand’ omdat ik heb gestudeerd. Ik ben gewoon mezelf. Doorheen de jaren verander ik wel, omdat ik mezelf beter leer kennen en begrijpen en omdat ik mezelf ook durf meer te tonen zonder mij te hoeven verschuilen achter een façade. Mijn kern blijft hetzelfde. Mijn ‘ware’ Zelf.

Dankzij mijn opleidingen (en mezelf bijscholen duurt levenslang) ben ik op zoek naar hoe ik mijn talenten en krachten beter kan ontwikkelen en gebruiken in mijn leven. Mijn opleidingen geven mezelf wel vorm en bieden mij steeds nieuwe inzichten in mezelf, de mens en dit leven.

Mijn talenten en krachten zijn creativiteit, rust en stilte brengen, durven naar mijn eigen pijnen en valkuilen kijken, mezelf kwetsbaar tonen, geduld en empathie.

Ik ben de stille en de rustige van ons beiden, daardoor vullen we elkaar goed aan, want zowel is er beweging en chaos nodig alsook stilte en rust om verandering te brengen.

Mijn valkuilen hebben vooral te maken met grenzen. Dit uit zich op verschillende vlakken, maar iedere dag en iedere persoon die ik tegenkom zorgt ervoor dat ik hiermee kan oefenen.

Ik ben mama van Bas en plusmama van Stan en Tille. Dorine is 10 jaar geleden op mijn pad gekomen en ik ben dankbaar voor deze ontmoeting die mij veel over mezelf hebben geleerd. Kinderen en partners zijn namelijk de beste spiegels die we ons kunnen wensen.Mijn taak in ons verhaal van Utero zijn de individuele begeleidingen, de relaxatie sessies, zwangerschapsrelaxaties en de draagconsulten. Daarnaast help ik Dorine tijdens de trancedansen en ecstatic dansen.