Ons Verhaal en Missie

Onze missie is verbinding brengen!

Veel mensen voelen zich eenzaam, hebben het gevoel doelloos rond te lopen, geen bestaansrecht te hebben, niet geliefd te zijn om wie ze zijn,…. Dit zorgt voor vervreemding van onszelf en anderen.

Veel mensen herkennen zich in deze gevoelens, alsook wij kennen dit gevoel.

Wij geloven en weten door zelfervaring dat we hierin verandering kunnen brengen. Door contact te maken met de wijsheid van ons lichaam, door patronen te ontdekken in ons leven die ons tegenhouden om voluit te leven, door deze patronen met kleine stapjes te veranderen, door onszelf graag te zien, door samen met mensen zaken te kunnen delen, door terug meer in contact te staan met de natuur,… kunnen we terug verbinding voelen met onszelf en anderen.

Vaak is de verbinding met ons ware zelf al heel vroeg verbroken en zijn we ons hele leven op zoek naar verbondenheid. Wij geloven dat er meer is dan enkel gesprek om inzichten te verwerven, wij geloven dat ons lichaam veel wijsheid bevat.

Wanneer we de tijd nemen om naar ons lichaam te luisteren komen we de essentie van het leven tegen. Het is niet altijd vreugde, plezier en liefde die we voelen, maar ook oude pijnen die nog een grote invloed heeft op ons leven. Door deze pijnen aandacht te geven en er terug naartoe te gaan, kunnen we op die manier beweging en verandering brengen in ons leven.

Wij willen mensen in verbinding brengen aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen, dans en beweging (trancedans, ecstatic dans) en door mensen in contact te brengen met anderen en de natuur via vrouwencirkels, retreat day’s,…

We hopen alvast dat we velen mogen ontmoeten in onze praktijk Utero, een veilige warme plaats te ‘zijn.’